Verslavingen

Ontdek met welke verslavingen ik je als consulent of coach kan helpen. Van illegale drugs of een alcoholverslaving tot en met gamen of gokken.

Maak komaf met je verslavingen

Cannabis & wiet

Cocaïne

Speed & XTC

Het is nu bijna 9 maanden geleden dat ik de beslissing heb genomen als twintiger om nooit meer alcohol te drinken.
Vandaag, bijna 9 maanden later, sta ik nog steeds 100% achter die beslissing en zonder Wout had ik dit waarschijnlijk nooit bereikt.
Anoniem

Laat mij je helpen om SLIMMER te worden dan dat duiveltje in je hoofd en zo je verslaving onder controle te krijgen!

Ik hoor nog al te vaak mensen zeggen dat je karakter moet hebben, gewoon sterk moet zijn of op je tanden moet bijten. Dan kan je dat eerste drankje, jointje of lijntje toch gewoon laten en komt alles wel goed.             Was het maar zo simpel… . Ik heb uit jarenlange ervaring vooral geleerd dat alleen sterk proberen zijn en vechten tegen dat monstertje in je hoofd onvoldoende is. Het is veel interessanter om te proberen slimmer te worden dan je verslaving. Als je door middel van o.a. slimme acties, zelfkennis en kennis rond verslavingen je eigen verslaving onder controle kan krijgen hoeft je niet je leven lang te vechten tegen het monstertje in je hoofd. Mensen blijven soms wel een tijdje nuchter of clean door op hun tanden te bijten maar als je altijd maar moet vechten verlies je wel een eens en zal je verslaving terug de bovenhand nemen. Dit is het moment dat mensen hervallen en anderen weer teleurgesteld zijn. Zorg er dus voor dat je niet moet vechten tegen en het gevoel hebt van te moeten volhouden want dit hou je niet vol en daar wordt je ook niet gelukkig van!

Wil je aan de slag gaan met je verslaving?

Start vandaag met coaching!